Ştiri

Cele mai bune stațiuni de schi din Elveția

Este adevărat că Franța și Austria cu ce oferi, însă. din multe puncte de vedere, cu greu depășesc Elveția. Domină aici culisele munților impozanți, o mulțime de sate de munte pitorești, fără acces auto, cele mai bune restaurante montane și, peste toate acestea, pârtii minunate. În același timp însă, Elveția este mult mai scumpă decât țările vecine. Cu toate acestea, cele șase stațiuni de ai jos merită vizitate.

03.11.2018 Mai multe

Elveţia refuză să impună reguli mai stricte pentru proprietarii de imobile străini

Guvernul elveţian a decis în iunie să nu sprijine modificările propuse asupra legislaţiei, care ar impune controale mai stricte asupra străinilor proprietari de imobile în Elveţia.

28.08.2018 Mai multe

Saas Fee, Perla Alpilor

Numai 20 de km despart două staţiuni alpine elveţiene, Saas Fee şi Zermatt, ambele situate în sudul Alpilor elveţieni. De asemenea, ambele staţiuni fac parte dintre destinaţiile cele mei căutate de cei care doresc să achiziţioneze un imobil în Elveţia.

28.06.2012 Mai multe

Zermatt: este vorba în primul rând de proprietăţi imobiliare de lux pentru persoane exigente

Matterhorn, cel mai renumit munte din Europa, şi Alpii Wallis din împrejurul lui sunt considerate adesea a fi simbolurile Elveţiei. Acest munte, cu o altitudine de 4478 de metrii, mai este denumit şi Cervino în italiană sau Mont Cervin ori Le Cervin în franceză.

28.01.2012 Mai multe
Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: