Distraţi-vă în Seefeld in Tirol! Un week-end de Advent cu vizitarea apartamentului mult visat

Începeţi perioada de Advent într-un mod mai puţin tradiţional. Vizitaţi staţiune austriacă Seefeld in Tirol, bucuraţi-vă de prima tură pe schiuri,  de târgurile de Advent romantice , relaxaţi-vă în celebrul centru wellness Olympia şi vizitaţi şantierul de construcţie a unor noi apartamente. Nimic nu vă împiedică să aveţi o nouă locuinţă, înconjuraţi de peisajele minunate ale Alpilor austrieci.

Târgurile de Advent

Orăşelul tradiţional alpin Seefeld in Tirol vă invită la târgurile de Advent, care sunt organizate în zona pietonală, într-o piaţă înconjurată de clădiri tipice tiroleze, de magazine şi cafenele. Aceste târguri sunt unice prin atmosfera lor relaxantă şi oferta de produse meşteşugăreşti locale, acompaniate muzical de coruri tradiţionale. Târgurile pot f vizitate din ultima zi a lui noiembrie.

Ski opening

Sezonul de schi se deschide în Seefeld încă de pe 2 decembrie, când va fi pusă în funcţiune telecabina Rosshütte, pentru ca cei mai nerăbdători schiori să poate testa pârtiile.  Domeniul schiabil  Gschwandtkopf se va deschide oficial după 6 zile, adică pe – 8. decembrie.

Se vând apartamente noi pe malul lacului

În apropierea centrului acestui orăşel este în desfăşurare un proiect de construcţie a şaptesprezece apartamente, care vă oferă posibilitatea de a locui chiar pe malul lacului (https://www.rellox.ro/apartamente-noi-pe-malul-lacului-intr-o-regiune-ol). Cel mai mic apartament este conceput pentru 2 persoane, iar cel mai mare pentru 8. Apartamentele se vând complet mobilate şi echipate.

Clădirea include şi un centrul wellness cu saună, cabină cu infraroşu şi cameră de relaxare. Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Se presupune că în primul an veniturile vor ajunge la cca. 4,61 % din preţul de achiziţie, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării.

Preţurile încep de la 245 000 EUR fără TVA. Complexul este în construcţie şi se presupune că va fi finalizat deja în decembrie 2018. Conveniţi din timp termenul de vizitare a construcţiei!

Foto: Olympiaregion Seefeld

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: