NOUTATE – Resorturi din Spania destinate pentru iubitorii de mare și golf

Datorită colaborării cu dezvoltatori importanți din Spania, vă oferim în acest an câteva noutăți cărora ar trebui să le acordați atenție. Vă prezentăm două noi proiecte. Primul va fi cu siguranță pe placul celor care doresc să dețină o proprietate imobiliară în apropierea unei minunate plaje cu nisip. Al doilea este destinat pentru cei care vor să fie înconjurați de cele mai bune terenuri de gol, putând-se bucura din plin de acest sport.

Apartamente confortabile la doar 50 de metri de plajă

Cum ar trebui să fie a doua casă a dumneavoastră la mare? Ar trebui să aibă un design modern și un amplasament în apropierea plajei, cu vedere la mare și la un preț bun?  Vă prezentăm un nou complex de apartamente, care vă va transforma visele în realitate.

Aceste noi apartamente moderne se află la doar 50 de metri de o plajă minunată, oferind o priveliște magnifică către mare. Se află pe renumita Costa del Sol, în regiunea Torrox Costa, renumită pentru apa limpede, plajele cu nisip fin și acces ușor la mare. Zona este considerară a fi cu cea mai bună climă din Europa, ferind temperaturi plăcute și fără fluctuații pe tot timpul anului. Resortul este ușor accesibil de la aeroportul internațional din Malaga. Construcția a început deja. Finalizarea proiectului este planificată pentru toamna lui 2020.

Apartamente cu 1 dormitor – prețuri de la 166 000 EUR
Apartamente cu 2 dormitoare – prețuri de la 188 800 EUR
Apartamente cu 3 dormitoare – prețuri de la 303 000 EUR

Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

Resort de top, chiar lângă terenul de golf

Al doilea resort pe care vi-l prezentăm se află în prima linie a unui teren de golf cu 18 găuri din însorita Torre de Mar, tot din regiunea Costa del Sol. Acest teren a fost proiectat de jucătorul de golf profesionist José María Cañizares. Terenul se remarcă prin green-uri largi cu o mulțime de obstacole distractive. De pe terenul de golf se deschid priveliști minunate către mare și munți. Aici se află și un club, cu academie și restaurant. Turneele internaționale organizate aici sunt, s-ar putea spune, la ordinea zilei. Doriți ca după o partidă să vă relaxați pe malul mării? Nicio problemă. Plaja Puerto de la Caleta este la doar 8 minute de mers cu mașina de la resort.

Apartamentele sunt foarte moderne, cu un design arhitectural rafinat și degajat. Se predau complet dotate cu linii de bucătărie, aer condiționat și sistem încălzire. Complexul este înconjurat de o grădină frumoasă cu piscină. Raport excelent preț calitate! Resortul este ușor accesibil de la aeroportul internațional din Malaga. Construcția a început deja. Finalizarea proiectului este planificată pentru toamna lui 2020.

Apartamente cu 2 dormitoare – prețuri de la 162 000 EUR
Apartamente cu 3 dormitoare – prețuri de la 180 800 EUR

Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

Iubiți litoralul spaniol, savurați bucătăria minunată, vă atrage diversitatea naturii de aici, vă place temperamentul simpatic spaniol? Nu veniți aici doar în concediu. Fie ca acest loc minunat să devină a doua casă a dvs., un loc unde să vă încărcați cu energie tot timpul anului sau unde să lucrați înviorați de briza plăcută a mării. Va fi o plăcere pentru noi să vă asistăm pe tot parcursul procesului de achiziție. Apelați cu încredere la noi.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: