Interesul pentru proprietăţile din Mallorca creşte valoarea lor

În ciuda situaţiei actuale nu prea favorabilă de pe piaţa imobiliară spaniolă, Mallorca rămâne o locaţie populară și extrem de solicitată.

În ultima vreme, se poate observa o redresare rapidă, ceea ce face ca Mallorca să redevină una dintre cele mai atractive şi dinamice locaţii din Spania. Numărul de turişti a crescut în ultimele luni cu 6 % comparativ cu anul precedent, fapt ce nu este de mirare având în vedere că Mallorca oferă aproape 300 de zile însorite pe an, 23 de terenuri de golf, 25 de porturi şi nu în ultimul rând o natură minunată şi o mare curată.

Creşterea interesului turiştilor pentru Mallorca a început să se reflecteze şi în domeniul imobiliar. Multor turişti le place insula atât de mult încât încep să caute un mod de a se stabili aici pentru o perioadă de timp mai lungă. Nu este vorba numai despre turişti din UE, interesul crescând şi în rândul celor din Rusia şi Orientul Îndepărtat. În prezent sunt în Mallorca peste 54 mii rezidenţi din state UE, pe lângă alte sute de mii care deţin aici un imobil de vacanţă.

Interesul mare pentru imobile aduce după sine şi o creştere semnificativă a preţurilor, preţul mediu proprietăţilor imobiliare din Mallorca fiind aproape dublu comparativ cu cel al proprietăţilor de pe Costa del Sol sau Costa Brava. În acelaşi timp, preţurile ridicate se datorează şi calităţii deosebite a imobilelor şi infrastructurii. Există foarte puţine regiuni care pot concura Mallorca în acest domeniu.

» Vizitaţi oferta de imobile din Mallorca.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: