Creşte interesul pentru proprietăţile imobiliare din Alpii francezi

Este posibil ca acest an să fie unul record din punct de vedere al activităţilor de investiţii. În timpul sezonului, în Alpii francezi s-a înregistrat cea mai mare abundenţă de zăpadă din ultimii ani, ceea ce face să crească fluxul de turişti şi atractivitatea acestei destinaţii.

Experţii imobiliari presupun o creştere lejeră a preţurilor imobilelor de aici având în vedere faptul că cererea depăşeşte oferta - volumul vânzărilor a crescut cu aproximativ o treime în anul care a trecut. Creşterea activităţii se poate observa pentru întreaga gamă de imobile. Se caută atât apartamentele mici de vacanţă, cât şi cabanele montane de lux. Însă este evident faptul că cele mai preferate sunt apartamentele şi cabanele tip ski-in/ski-out, adică cele aflate chiar lângă pârtiile de schi.

Printr-o monitorizarea amănunţită a tendinţelor și o selecţie atentă a ofertelor pieţei imobiliare este încă posibil să se găsească un imobil al cărui preţ este în scădere. Aceste imobile sunt cele mai atractive pentru cei interesaţi deoarece un apartament frumos situat într-o staţiune celebră poate fi achiziţionat cu mult sub preţul iniţial.

Unii furnizori oferă managementul complex al tuturor activităţilor legate de închiriere. Astfel, proprietarul imobilului nu are nicio grijă, îşi alege singur săptămânile în care va utiliza imobilul, iar agenţia specializată se ocupă de închirierea imobilului în restul anului. În plus, dacă imobilul este exploatat în acest mod, achiziţia este scutită de TVA.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: