Cabane noi în Alpii elveţieni, Les Collons

Număr de referinţă: IP8409
Ţară: Elveţia
Oraş: Les Collons
Tip de imobil: Imobil de lux
Casă/Vilă
Mărime: 143.00 m2
 
Preţ:


Vândut

Chalets du Rhone este un proiect de 15 cabane. Cabanele sunt construite în trei faze. În prima fază au fost deja construite şi finalizate 5 cabane. În a doua fază, construcţia s-a început în anul 2009 şi toate cele 5 cabane au fost vândute. Acum începe a treia fază, cu ultimele 5 cabane. Se presupune că finalizarea şi predare va avea loc cel târziu în decembrie 2011. Cabanele pot fi achiziţionate şi de străini.

Complex oferă privelişti frumoase înspre Rhone Valley, Crans Montana şi Matterhorn. Unicitatea acestor cabane constă din faptul că aveţi impresia că sunteţi singuri în mijlocul munţilor. Aproape că nu vedeţi nicio altă clădire, ci numai peisajul alpin. Cabanele sunt construite în stil tradiţional, utilizându-se materiale de cea mai bună calitate. Ferestre mari, bucătărie. Posibilitatea instalării de whirpool-uri în aer liber şi de alte dotări peste standarde.

Fiecare cabană va fi construită pe un teren de cca. 1 000 m2 şi va avea trei nivele. Cabana cu 4 dormitoare va avea o suprafaţă netă de cca. 143 m2 (165 m2 brut, inclusiv pereţii). 4 dormitoare, 3 băi. Cabana cu 5 dormitoare are o suprafaţă netă de 175 m2 (200 m2 brut, inclusiv pereţii). 5 dormitoare şi 4 băi.

Les Collons este situat la extremitatea marii regiuni de schi Verbier 4 Vallees şi la numai 20 de minute de Sion, la mai puţin de 2 ore de Geneva, la o altitudine de 1800 m.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: