Staţiunea estivală Marbella este lider pe piaţa imobiliară din Spania

În ultima vreme, Andaluzia, mai concret orăşelul Marbella, este pe primul loc în interesul celor interesaţi de un imobil în Spania. În special în rândul celor care au bani în plus. Acest lucru este confirmat de agenţii imobiliari specializaţi în acest segment.

În timp ce cererea de imobile de lux a scăzut foarte rapid în restul ţării, în Marbella situaţia este cu totul alta, cererea de proprietăţi imobiliare exclusiviste fiind foarte stabilă aici. O casă sau un apartament propriu aici doresc nu numai pensionarii, dar şi cei care vor un imobil de vacanţă sau investitorii.

Cu toţii sunt atraşi de clima plăcută de pe tot timpul anului, de litoralul frumos şi de terenurile de golf. Se poate spune că pentru unii atracţia poate fi şi fastul locaţiei. Oraşul chiar că dă senzaţia de lux. Marbella este reşedinţă de vară a mai multor celebrităţi, printre care Antonio Banderas şi Rod Stewart.

În ultimul timp, oraşul a devenit ţinta de interes a britanicilor, care în timp ce în anii anteriori preferau mai degrabă destinaţii îndepărtate şi nu se temeau să exploreze locuri noi, se pare că acum sunt mult mai conservatori şi revin în locaţiile consacrate. Şi Marbella este una dintre acestea.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: