Snow Space Salzburg: O nouă telegondolă, o nouă oportunitate de investiție

Noua telegondolă de legătură din Snow Space Salzburg mai dă kilometri în plus și crește și mai mult atractivitatea zonei.

Astfel, din sezonul 2020/2021, Snow Space Salzburg va face parte dintre cele mai mari domenii schiabile din Austria.

Datorită construcție noii telegondole, deja aprobată, care leagă stațiunea vecină Flachauwinkl/Kleinarl și deschiderii noii telegondole Flying Mozart din Wagrain, vizitatorii vor putea schia pe 200 kilometri de pârtie.

Telegondola Flying Mozart are cabine pentru 10 pasageri și vine cu un nou nivel al confortului. Duce din Wagrain până pe vârful Grießenkareck, cursa durând doar 11 minute. Are o capacitate de 4 000 de persoane pe oră, fiind una dintre telegondolele de la cea mai mare altitudine și va rezolva definitiv problemele cu așteptatul la cozi. Stația superioară va fi mutată în sus, pentru a fi la același nivel cu stația telegondolei Starjet 3 care vine din Flachau. Acest lucru creează un punct de plecare cu o mulțime întreagă de pârtii. Va fi pusă în funcțiune la anul.

Foto: www.snow-space.com

O altă noutate este telegondola Panorama Link, cu cabine pentru 10 persoane, care va uni Snow Space Salzburg cu stațiunea Flachauwinkl/Kleinarl. Această telegondolă va avea o lungime de 3,1 km și va duce de la stația Grießenkareck, peste creasta muntelui, până la stația superioară din stațiunea învecinată. În timpul cursei, schiorii se vor putea bucura de vederi impunătoare către masivele Niedere Tauern și Hohe Tauern.

După unirea stațiunilor, atractivitatea zonei va crește și mai mult, la fel ca prețurile proprietăților imobiliare de aici și ca veniturile din închiriere. Dacă vă gândiți să cumpărați un imobil la munte, chiar acum și aici a apărut cea mai bună oportunitate.

O alegere perfectă pot fi noile apartamente de lux din Alpendorf, la numai 700 de metri de telegondole. Pentru mai multe informații cu privire la acest resort sau la procesul de achiziționare a unui imobil în Austria vă rugăm să ne contactați.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: