Franţa atrage un număr record de turişti

În 2012 Franţa a fost vizitată de 83 milioane de turişti. Astfel, ţara cocoşului galic rămâne cea mai vizitată ţară din lume. O creştere relativ mare se poate observa şi prin compararea de la un an la altul.

În 2011 au venit în Franţa 81,4 milioane de turişti. În plus, cheltuielile suportate de aceştia au crescut anual cu 6,3 %. În 2011 au cheltuit aici 33,7 miliarde de euro, iar un an mai târziu 35,8 miliarde euro. Această creştere s-a datorat mai ales prelungiri duratei de sejur, datorită căreia a crescut numărul de înnoptări înregistrate. Bineînţeles că acest lucru a fost în beneficiul proprietarilor, care şi-au închiriat imobilele turiştilor pe termen scurt.

A avut loc şi o modificare parţială a structurii străinilor care au vizitat Franţa. A crescut numărul vizitatorilor din Europa şi Asia, în timp ce numărul de vizitatori din America și Africa aproape a stagnat.

Francezii anunţă perspective bune şi pentru anul 2013. Primele luni ale anului, când cei mai mulţi turişti au vizitate în special staţiunile de schi, au adus o creştere cu 7 % a numărului de turişti comparativ cu sezonul 2011/2012.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: