Consimţământ cu abonarea la newsletter şi cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin aceasta mă abonez la newsletter de la compania Rellox s.r.o., care este Administrator de date cu caracter personal în sensul legislație UE aplicabile şi prin prezenta declar că sunt de acord ca adresele mele de e-mail specificate să fie incluse în baza de date a destinatarilor newsletter-elor.

Făcând clic pe caseta "Vreau să primesc newsletter-ul mai departe", îmi dau consimţământul fără echivoc ca Rellox, în calitate de Administrator al DCP, să proceseze manual sau automatizat datele mele personale, adică adresa de e-mail specificată, fără alte DCP suplimentare, pentru a trimite comunicări de afaceri ale companiei Rellox s.r.o.

Îmi dau acest consimţământ pentru o perioadă de timp de 10 ani de la data acordării. Prelungirea valabilităţii consimţământului meu, conform acestei declaraţii, este posibilă numai printr-un acord prealabil scris al meu.

Iau la cunoştinţă că pot revoca oricând consimţământul meu de primire a newsletter-ului şi cu prelucrarea DCP, făcând clic pe link-ul de dezabonare conţinut în fiecare newsletter primit.

Ştiu că pe lângă dreptul de a revoca oricând consimţământul meu am şi dreptul de acces la DCP ale mele (adică la adresa mea de e-mail specificată în scopul primirii de newsletter), am dreptul de a modifica, completa sau limita prelucrarea acestor date sau de ale şterge complet, putându-mă convinge de această ştergere.

Îmi dau acest consimţământ în conformitate cu Regulamentul Consiliului şi Parlamentului European UE nr. 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (GDPR).

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: